sobota, 27 sierpnia 2016

lawendowe cudeńka:)

witajcie:)

Z ususzonej lawendy powstał cukier lawendowy jako dodatek do ciast i deserów:)







                                           dodałam do ciasta na maślance pysznie i pachnąco:)

17 komentarzy:

  1. Bardzo oryginalny cukier.
    Ciasto wygląda bardzo apetycznie :)
    Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  2. Wspaniały pomysł! Na pewno dodaje niezwykłego aromatu ciastu :) Muszę wykorzystać w przyszłym roku.

    OdpowiedzUsuń
  3. Mniam....Mniam... Aż, tu zapachniało...Pozdrawiam pa....

    OdpowiedzUsuń
  4. ciekawy i napewno pachnący pomysł :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Lubie lawendę ale w cieście jeszcze nie jadłam

    OdpowiedzUsuń
  6. Ale narobiłaś mi smaka:)))Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  7. Pomysłowa z ciebie dziewczynka Reniu !!!
    :)))

    OdpowiedzUsuń
  8. Robiłam cukier lawendowy-jest świetny!
    Ciacho mniam...
    pozdrawiam weekendowo:)

    OdpowiedzUsuń
  9. Taki cukier przygotowany własnoręcznie musi być smakowity.

    OdpowiedzUsuń
  10. A ja raz zrobiłam taki cukier i mi się zbrylił:)i teraz robię jedynie ciasteczka z dodatkiem lawendy i miodek lawendowy:))

    OdpowiedzUsuń
  11. Super :) mam już waniliowey, zrobię sobie jeszcze lawendowy :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za pozostawiony komentarz:)